Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gratis Fairytale Fights DLC

Playlogic heeft bekendgemaakt dat we vanaf donderdag een gratis DLC kunnen downloaden voor de game Fairytale Fights. Dit geldt echter alleen voor de PlayStation 3-bezitters, want voorlopig is de DLC alleen voor PSN aangekondigd.

De DLC zal vier nieuwe speelbare karakters bevatten, namelijk Bones, Princess Afia, Grandma en Puss in Boots. Daarnaast zal de DLC drie nieuwe multiplayer arena's met zich meebrengen en dat allemaal voor niets.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?