Gratis thema van Splinter Cell: Conviction

Voor iedereen die nauwelijks kan wachten op Splinter Cell: Conviction heeft Ubisoft een middel gevonden om de 'pijn' een beetje te verzachten. Je kunt namelijk gratis een thema van de game downloaden om deze vervolgens te laten schitteren op je Dashboard.

Toch kun je het thema niet zomaar binnenhalen, je moet er wel wat voor doen. Via de website CodeOfConviction moet je in het eerste balkje de code 7694 invullen. Als je daarna je gamertag en e-mailadres invult staat niets je meer in de weg om het vette thema te downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?