Check hier alle The Game Awards 2023 content

Grease krijgt eigen game

  • Door Remco van Woensel
  • Op 2 juli 2009 om 19:36

Vandaag heeft 505 Games bekendgemaakt een nieuwe game uit de gaan brengen voor de Wii en DS. De game zal gebaseerd worden op de jaren '70 film Grease.

De game zal net zoals de film (en musical) om zingen en dansen draaien. Met behulp van de Nintendo Wii zul je zelf alle danspasjes uit moeten voeren en met de microfoon van DS kan iedereen genieten van je prachtige zangkunsten.

Wanneer de game zal verschijnen is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?