Green Day: Rock Band demo verschenen

Met Green Day: Rock Band treedt de band in de voetsporen van The Beatles. De game zal namelijk vanuit het zelfde principe zijn ontwikkeld als The Beatles: Rock Band. De game zal daarnaast 47 nummers bevatten en meer dan 40 minuten aan videomateriaal van optredens en interviews van de band.

We zullen echter nog even moeten wachten voordat we kunnen genieten van deze game. Green Day: Rock Band verschijnt namelijk pas op 8 juni. Om het wachten wat te verzachten kunnen we vanaf vandaag de demo van de game op Xbox Live downloaden. PS3-gebruikers zullen echter nog langer moeten wachten, want zoals het er nu naar uit ziet verschijnt de demo pas volgende week op het PSN.

De demo geeft gamers overigens de mogelijkheid om twee van de 47 nummers uit te proberen, namelijk Welcome to Paradise en Boulevard of Broken Dreams. Of de demo ook nog op de Wii komt is echter nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?