Groot team voor Epic Mickey

Er word flink gesleuteld aan de nieuwste Mickey Mouse game genaamd Epic Mickey. Warren Spector, de projectleider van Epic Mickey, laat weten dat er maar liefst 275 man aan Epic Mickey werkt.

Het is niet gebruikelijk dat er bij het ontwikkelen van een game als deze zoveel man aanwezig is. Zoiets gebeurt vaak alleen bij AAA-titels, zoals bijvoorbeeld de Call of Duty-franchise.

Alle 115 mensen die werkzaam zijn bij Spectors studio werken momenteel aan Epic Mickey. Alle andere mensen komen van bedrijven die ook een handje meehelpen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?