Grote aankondiging van Ubisoft volgende week

Twitter wordt dagelijks gebruikt door mensen die hun laatste nieuwtjes willen delen met de rest van de wereld. Zo ook door medewerkers van grote bedrijven in de gaming industrie. Aymeric Evennou, een medewerker van Ubisoft, liet via Twitter weten dat Ubisoft volgende week een grote aankondiging gaat maken. Dit deed hij via het volgende bericht.

I'd only say: "Big announcement coming up next week." and I mean BIG!

Wat hij hier precies mee bedoeld zullen we moeten afwachten tot volgende week.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?