Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA V binnenkort offline

Grand Theft Auto V gaat binnenkort offline. Tenminste, op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Terwijl GTA V onderweg is naar PS5 en Xbox Series houdt de ondersteuning voor oudere generaties consoles binnenkort juist op. Via een FAQ laat Rockstar Games weten dat de online ondersteuning voor de PlayStation 3 en Xbox 360-varianten van Grand Theft Auto V, Max Payne 3 en L.A. Noire binnenkort ophoudt. Voor Max Payne 3 en L.A. Noire geldt dat de online functionaliteiten vanaf 16 september niet meer werken. Vanaf dan worden ook de GTA Online Shark Cards niet meer verkocht. Vanaf 16 december is het ook niet meer mogelijk om GTA Online te spelen op de PlayStation 3 of Xbox 360. Het schrappen van de online functionaliteiten heeft geen impact op de verhaalmodus van de games. Helaas is het niet mogelijk om je GTA Online-progressie op de PlayStation 3 of Xbox 360 over te zetten naar nieuwere generaties consoles.

Vanaf 16 september houdt de online ondersteuning van Max Payne 3 en L.A. Noire op. Vanaf 16 december wordt ook GTA Online niet meer ondersteund op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?