Guild Wars krijgt roman

In de zomer van dit jaar zal de roman Ghosts of Ascalon verschijnen. In dit boek zal de 250 jaar geschiedenis worden beschreven die tussen de verhaallijnen van Guild Wars en Guild Wars 2 zit.

De auteurs van het boek zijn Matt Forbeck en Jeff Grubb. Matt Forbeck is het voormalige hoofd van Pinnacle Entertainment Group, en heeft onder andere short fiction en comics geschreven. Jeff Grubb is een game designer en award winnende world-builder bij Guild Wars 2 en heeft romans geschreven voor onder andere WarCraft en Magic: The Gathering.

Of er in de toekomst andere Guild Wars romans zullen verschijnen, is nog niet bekend

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?