Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero 4: World Tour tracklist gelekt

Activision weigert om te reageren op de gelekte tracklist van Guitar Hero 4: World Tour. Vandaag verscheen namelijk de lijst op de website GameFAQ's en deze is "toevallig" door de dezelfde persoon gepost die ook de tracklist van Guitar Hero 3 onderschepte.

Grote namen zoals Pearl Jam, Def Leppard, Thin Lizzy, Nirvana ("Smells Like Teen Spirit"), Van Halen en Lynyrd Skynyrd ("Sweet Home Alabama") zitten er allemaal in.

Ook zitten er een paar nummers van Tenacious D, Iron Maiden, Metallica, Jimi Hendrix, The Police, The Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers in.

Je krijg meer over deze game te horen als Gameliner in Leipzig is, want deze game is daar namelijk speelbaar. Bekijk de volledige lijst hieronder.

[quote]Eagle Rock High School Tour:

-

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?