Guitar Hero 4: World Tour tracklist gelekt

Geplaatst: 25 juli 2008 08:17
Aangepast: 1 juni 2018 13:53
-

Activision weigert om te reageren op de gelekte tracklist van Guitar Hero 4: World Tour. Vandaag verscheen namelijk de lijst op de website GameFAQ's en deze is "toevallig" door de dezelfde persoon gepost die ook de tracklist van Guitar Hero 3 onderschepte.

Grote namen zoals Pearl Jam, Def Leppard, Thin Lizzy, Nirvana ("Smells Like Teen Spirit"), Van Halen en Lynyrd Skynyrd ("Sweet Home Alabama") zitten er allemaal in.

Ook zitten er een paar nummers van Tenacious D, Iron Maiden, Metallica, Jimi Hendrix, The Police, The Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers in.

Je krijg meer over deze game te horen als Gameliner in Leipzig is, want deze game is daar namelijk speelbaar. Bekijk de volledige lijst hieronder.

[quote]Eagle Rock High School Tour:

-

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guitar Hero: World Tour

Ontwikkelaar:

Neversoft Interactive

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

7 november 2008

Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii

Lees meer