Check hier alle The Game Awards 2023 content

Guitar Hero 5 laat features zien

Na Guitar Hero: World Tour komt Activision met Guitar Hero 5. In deze game zal het onder andere mogelijk zijn om met vier dezelfde instrumenten te spelen.

Vandaag zijn er twee video's verschenen die wat meer van de features laten zien van deze nieuwe Guitar Hero. Check de filmpjes hieronder. Guitar Hero 5 verschijnt op 18 september voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?