Guitar Hero: Modern Hits features

  • Door Remco van Woensel
  • Op 19 mei 2009 om 19:25

Guitar Hero: Modern Hits is de derde Guitar Hero-game voor de Nintendo DS. Zoals de naam al zegt zal de game een hoop moderne hits gaan bevatten. Een tijdje terug werd er een packshot vrijgegeven.

Vandaag heeft Gametrailers een interview online gezet waarin ze een aantal features van Guitar Hero: Modern Hits laten zien.

Guitar Hero: Modern Hits is vanaf 9 juni verkrijgbaar voor de Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?