Check hier alle The Game Awards 2023 content

Guybrush Threepwood keert terug

Star Wars: The Force Unleashed wist de goede snaar te raken bij Star Wars games. In tijden was er nooit zo'n goede Star Wars-game gemaakt. Inmiddels werkt Lucas Arts aan deel twee.

Er zullen weer verschillende skins zijn die Starkiller aan kan trekken. Er zit wel een hele bijzondere tussen. Guybrush Threepwood uit de Monkey Island-serie valt namelijk te kiezen. Check het plaatje hieronder om te bekijken hoe Guybrush eruit zal zien in de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?