Halo Lego binnenkort in de winkel?

Zojuist heeft het Amerikaanse gamemagazine EGM een artikel geschreven over Halo Lego. Het gaat hier om een Lego-game dat zich afspeelt in de universum van Halo. Maar fans onder ons niet te vroeg juichen, want het schijnt hier om een 1 april grap te gaan. EGM heeft het alleen nog niet officieel bekend of het hier echt om een grap gaat.

Halo Lego zal in de voetsporen treden van Star Wars, Indiana Jones en Batman, mocht het allemaal waar zijn. Wie weet gaan we in de toekomst ook nog de MMO Lego Universe krijgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?