HD niet genoeg voor nieuwe console Nintendo

De Amerikaanse baas van Nintendo, Reggie Fils-Aime, heeft in een interview aangegeven dat de geruchten over een nieuwe Wii die HD-beelden zou ondersteunen naar de prullenbak verwezen kunnen worden.

Volgens Fils-Aime zijn beelden van hoge kwaliteit niet genoeg om een hele nieuwe console op de markt te brengen. Pas als er echt iets vernieuwend wordt bedacht in de breinen bij Nintendo is er kans op een nieuwe console.

For us high definition by itself is not the next frontier. For us we need to provide a whole new compelling experience in our next generation. When Mr. Miyamoto goes to Mr. Iwata and says: 'I have this great idea and I can't do it on the Wii,' that's when there will be a next generation console. What that includes we'll see.

Ook liet Fils-Aime zich nog uit over Project Natal en Move, de nieuwe motion-besturingen van de concurrenten. En zoals dat meestal gaat bij strijdende partijen waren de woorden van Fils-Aime niet echt zacht te noemen.

I think a hallmark of Nintendo is that we are constantly trying to innovate. I think we would have been embarrassed to do what our competitors are currently doing.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?