Heavy Rain demo vanaf vandaag echt te downloaden

De demo van Heavy Rain is al een week te downloaden. Je kon een code krijgen als je mee deed met de '4 day investigation' op internet. Nu is de demo voor iedereen verkrijgbaar in de PlayStation Store.

De game weegt een kleine 2 gigabyte, dus misschien moet je even iets verwijderen voordat hij past. Naast de demo van Heavy Rain zijn er ook sommige games tijdelijk in prijs verlaagd. Zo kan je fl0wer nu voor rond de 3 euro halen en ook het Call of Duty: World at War Map Pack is in prijs verlaagd. Deze kost nu rond de 18 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?