Heavy Rain gaat Move ondersteunen

In een toekomstige update wordt Heavy Rain ook speelbaar met PlayStation Move, de nieuwe motion controller van Sony. Dit nieuws werd bevestigd in een uitgave van het Belgische magazine Chief, zonder al teveel details.

David Cage, de grote man achter Heavy Rain, vertelde al eerder aan een Noors dagblad dat er een grote kans is dat Heavy Rain ook speelbaar wordt met PlayStation Move.

If you are talking about Motion Control, this is something we initially considered for Heavy Rain. The very first version of the game design was based on motion control, but it was not feasible at the time. But all the controls of the final version of Heavy Rain is still based on motion.

Lees hier onze review van Heavy Rain.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?