Check hier alle The Game Awards 2023 content

Heavy Rain kent kleine verschillen per regio

De game Heavy Rain moet begin 2010 gaan verschijnen in onze geliefde gamerekken. In een gesprek met Guillaume de Fondaumiere, de executive producer, kwam naar voren dat Heavy Rain kleine verschillen per regio zal bevatten. Dit om onder andere reacties vanuit bepaalde culturen te voorkomen.

Denk bijvoorbeeld aan de scene waarin een vrouw gedwongen wordt om haar topje uit te doen, de reactie hierop zal niet in elke regio even gunstig zijn. Gelukkig gaat het niet om drastische veranderingen, zijn geruststellende woorden:

But I don't think the changes we made will make a big difference, so that those are real modular things. We felt the need to adapt the content to the culture.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?