Heavy Rain puzzels in Home

Het zal nog even duren voordat de game Heavy Rain verkrijgbaar is voor de PlayStation 3. Tot die tijd kunnen gamers zich bezig houden met Home. De community game Home zal namelijk een update krijgen, waardoor er enkele puzzels met een Heavy Rain-sausje opgelost kunnen worden in de vorm van een mini-game.

De spelers die de mini-game weten op te lossen zullen worden beloond met een Heavy Rain getinte beloning. Wanneer we de update kunnen verwachten is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?