Hef de vloek op in Metaphor: ReFantazio

-

Na een actievolle trailer van Metaphor: ReFantazio tijdens Summer Game Fest is het tijd voor een andere teaser. Er is een reden waarom er zoveel wordt gevochten en die reden wordt duidelijk gemaakt in de verhaaltrailer van Metaphor: ReFantazio. Je grootste doel is blijkbaar het opheffen van een vloek.

Als je spoiler vrij de wereld van Metaphor: ReFantazio wil betreden dan houdt het nieuwsbericht hier op. De nieuwe trailer toont namelijk het belangrijkste doel van de game en hoe je dit doel moet zien te bereiken. De Prins is nog helemaal niet dood, maar er heerst wel een vloek over hem. Om die vloek op te heffen moeten de personages meedoen aan een toernooi om Louis te vermoorden. Hij is namelijk degene die de vloek heeft uitgesproken. Het wordt alleen niet eenvoudig om toegang te krijgen tot het toernooi en om dicht bij Louis te komen zonder argwaan te wekken. De trailer toont dan ook verschillende belangrijke personages, vijanden en de gebieden waarin je mag gaan ronddolen.

Metaphor: ReFantazio verschijnt op 11 oktober voor de pc en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metaphor: ReFantazio

Ontwikkelaar:

Atlus

Uitgever:

SEGA

Release:

11 oktober 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord