Check hier alle The Game Awards 2023 content

Herleef oude tijden met Rayman op DSiWare

Rayman is een icoon. Hij is vergelijkbaar met Mario, Solid Snake en Master Chief. Er is nu al een tijdje geen echte nieuwe Rayman verschenen. Binnenkort verschijnt de eerste Rayman opnieuw op DSiWare.

Wanneer deze Rayman komt, is nog onbekend, maar Ubisoft kennende zal het niet lang meer duren. Ga jij deze game halen zodra hij beschikbaar is?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?