Het blijft touwtrekken tussen Electronic Arts en Take-Two

Electronic Arts heeft voor de zoveelste keer de deadline voor overname Take-Two opgeschoven, deze keer naar 18 augustus. Electronic Arts heeft op dit moment ongeveer vijftien procent van de Take-Two aandelen in zijn bezit en hoopt met het verschuiven van de deadline de overige veertig procent ook in handen te krijgen.

Strauss Zelnick, baas van Take-Two blijft volhouden dat Electronic Arts niet de beste keuze is. Take-Two is namelijk nog in gesprek met een aantal andere partners, aldus Zelnick.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?