Het onderbewuste en de gamescom

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Niet alleen jullie gamers hebben op dit moment vakantie, nee, ook de meeste redactieleden van Gameliner genieten op dit moment van hun welverdiende rust. Even weg van al die stress, weg van al die games en gewoon lekker relaxen zonder aan die computerspelletjes te denken. Of toch...

Zelfs al is het vakantie, zelfs al moet je het eigenlijk rustig aan doen, games krijg je niet uit je kop. Zonder dat je het doorhebt speelt je onderbewustzijn een rol bij het boeken van je vakantie. Dit jaar was dat voor mij de Eifel in Duitsland. Mooi gebied met prachtige landschappen en geweldige vergezichten. En natuurlijk de stad Keulen, die alleen al vanwege de wereldberoemde Dom een bezoekje waard is.

Maar wacht eens even? Is het niet Keulen waar we straks met z'n allen staan te springen om de nieuwste games te spelen en de laatste technologieën onder de loep te nemen? Jawel, zonder dat je het expres doet boek je zo een reis waarbij ook een bezoek aan de Koelnmesse, de plaats waar het later deze maand allemaal los zal barsten, niet kan ontbreken. Helaas was de deur potdicht, maar de geur van de games was al te ruiken. Laat die gamescom maar komen, ik ben er meer dan klaar voor!

Lees meer