Hiphopper T-Pain werkt mee aan GTA 6

Geplaatst:
Aangepast: 13 januari 2024 15:06

T-Pain heeft een nieuw bijbaantje gescoord bij Rockstar. De uit Tallahassee afkomstige hiphopper - welke waarschijnlijk vernoemd is naar de sensatie die men krijgt na een 'kick in the family jewels' of een T-vormig Frans stokbrood - heeft dat zelf bevestigd nadat een fan opmerkte dat hij niet meer actief was op de servers van NoPixel.

Faheem Rashad Najms nevenactiviteit komt namelijk wel met een voorwaarde. Rockstar geeft hem de kans om te participeren in de ontwikkeling van GTA 6 - de meest gehypte game van 2023 - maar daarvoor heeft hij wel afscheid moeten nemen van NoPixel, een GTA rollenspel-server waar Haheem tot voor kort frequent op te vinden was. Tenminste, dat val op te maken uit de meest incoherente transcriptie van T-Pains verklaring op social media.

GTA 6 vice

I used to be. I used to be and then… how about this s***. I used to be on nopixel then I started working on GTA VI and they told me I couldn’t do RP anymore because it kind of goes… They had this whole speech like “what if somebody took your album and re-recorded it and more people were listening to that…” Then I’m like okay, I kind of get that but I was having a good time! Alright that’s fine!

Met andere woorden, Rockstar heeft liever niet dat hij gelinkt wordt aan onofficiële GTA 5 content zolang hij werkzaam is aan legitieme GTA 6 content, en dat is best goed te begrijpen.

Succes, T-Pain!

Bron: TikTok
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord