Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Hitman 5 komt pas eind 2011

Ontwikkelaar IO Interactive heeft vandaag aan Eurogamer laten weten dat Hitman 5 pas rond de kerst van 2011 moet verschijnen.

In Hitman 5 zal je wederom in de schoenen staan van de kale huurmoordenaar Agent 47, en kom je op verschillende locaties terecht, waarbij je mensen om moet brengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?