Hitman World of Assassination komt naar PSVR2

-

Heb je altijd al in de huid willen kruipen van huurmoordenaar Agent 47? Vanaf eind dit jaar krijg je daar de kans voor, want dan komt Hitman World of Assassination naar de PlayStation VR2.

Tenzij je echt de huurmoordenaar uit zou hangen, ga je het niet veel realistischer krijgen dan wanneer je Hitman World of Assassination in VR speelt. Hitman World of Assassination is een bundel dat bestaat uit Hitman 1, 2 en 3. In eerste instantie werd de game uitgebracht als Hitman 3 en in 2023 besloot IO Interactive de naam te wijzigen naar Hitman World of Assassination en daar de eerste twee delen aan toe te voegen. Hitman staat erom bekend dat je regelmatig bekende targets moet zien uit te schakelen. Zo kon je eerder dit jaar in Hitman World of Assassination Sean Bean uitschakelen. Later dit jaar kun je dit dus ook proberen te doen in de virtuele realiteit.

Hitman World of Assassination wordt in december naar de PlayStation VR2 gebracht.

Bron: Sony
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Ontwikkelaar:

IO Interactive

Uitgever:

IO Interactive

Release:

20 januari 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
VR
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord