Home viert feest

PlayStation Home is zo goed als één jaar oud en om dat te vieren gaat Sony trakteren. Sony zal namelijk vanaf donderdag twee weken lang een gratis Tree House beschikbaar stellen in Home.

Dat is echter nog niet alles, want Home viert nog een feestje. De Kerstman komt namelijk op bezoek. Dus mocht je nog wensen hebben voor de kerst dan kun je tijdens de feestdagen nog even gauw langs bij de Kerstman in de Winter Wonderland ruimte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?