Hoop voor Midway

Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen is een raadsel maar Midway heeft dan toch uitstel weten te regelen voor hun schuld. Ze hebben nu nog de tijd tot 19 februari om 75 miljoen dollar boven water te krijgen.

Midway is vooral bekent door bijvoorbeeld de games Mortal Kombat, Spy Hunter en Area 51. Hopen dus dat Midway voor februari zoveel geld kan ophoesten, want anders zal Midway definitief ten onder gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?