id Software werkt aan nieuw project

id Software stond vooral bekend om de Doom franchise. Eerder schreef Sander al over een overname. id Software heeft een extra team ingeschakeld dat werkt aan een onaangekondigd project. Dit heeft id Software sneller kunnen realiseren dankzij de overname.

Wat het nieuwe project precies inhoudt is nog niet bekend, maar als het van id Software afkomt, kan het best wel iets worden om naar uit te kijken. Wij zijn in ieder geval alvast erg benieuwd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?