In maart draadloze SingStar-microfoons

Iedereen kent natuurlijk SingStar en de meeste gamers zullen dan ook wel weten dat een tijdje terug nieuwe, draadloze microfoons zijn aangekondigd. Nu is er ook een releasedatum bevestigd voor de draadloze microfoons.

Op 20 maart, tegelijk met de release van Singstar: Pop Edition, zullen de microfoons verschijnen. Ze zijn bruikbaar voor zowel de PlayStation 2 als de PlayStation 3 en zijn gemakkelijk via bluetooth aan te sluiten. Nog even wachten dus en dan kunnen we door de hele kamer springen, terwijl we zingen in SingStar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?