inFamous demo nu beschikbaar

Sucker Punch kennen we van het succesvolle Sly Raccoon. Nu komt de ontwikkelaar met inFamous. Een game waar het gaat om de keuze goed of slecht.

Een paar dagen geleden is er een demo verschenen van de game. Eerst was hij alleen in de Amerikaanse PlayStation Store te vinden, maar nu is hij ook te vinden in de Europese Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?