Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Infinity Ward schotelt ons nieuwe matches voor

Call of Duty 4 is een ontzettend populaire game van Activision, ontwikkeld door Infinity Ward. De ontwikkelaar probeert zo de game online boeiend te houden door ons voor te schotelen met nieuwe matches.

Robbert Bowling, Community Manager bij Infinity Ward heeft zojuist aangegeven dat ze volgend weekend vier nieuwe matches willen gaan testen op Xbox Live.

De volgende matches zullen voorbijkomen.

Bare-Bones Team Deathmatch: Geen perk en geen kill-streak beloningen.
Hardcore HQ: Je krijgt meer schade, geen HUD en vriendelijk vuur.
Multi-Bomb Search and Destroy: Elk lid van het aanvallende team heeft een bom.
Hardcore Fee-For All: Extra veel schade, geen HUD, geen gezondheidsgeneratie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?