Infinity Ward waarschuwt voor Mapathy

Modern Warfare 2-ontwikkelaar Infinity Ward waarschuwt voor een nieuwe aandoening onder de regelmatige online-gamers, genaamd Mapathy. Mapathy houdt in dat je geen lol meer beleefd in het opblazen van mensen online, omdat je de plekken waar mensen campen altijd weet te vinden.

Klik hier voor meer informatie. Infinity Ward zegt het geneesmiddel voor Mapathy in zijn bezit te hebben. 30 maart zal het geneesmiddel verschijnen op Xbox Live in de vorm van nieuwe maps voor Modern Warfare 2. PlayStation 3- en pc-bezitters zullen 30 dagen moeten wachten op het geneesmiddel. Als je als PlayStation 3- of pc-bezitter niet zo lang kunt wachten en behoefte hebt aan een psychologische consultant, kan je bellen naar jouw plaatselijke huisarts of naar het onderstaande filmpje kijken om de pijn te verzachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?