Into the Darkness of Boletaria?

Goed nieuws voor de hardcore gamers onder ons! Tijdens de TGS maakte From Software, ontwikkelaar van Demon's Souls, bekend aan een nieuwe game te werken, namelijk: Project Dark.

De game wordt op Youtube al gehyped als zijnde Demon's Souls 2. Wie de teaser bekijkt, zal moeten toegeven dat de sfeer erg Boletariaans aandoet.

Deze actie-RPG, die in 2011 uit moet komen, zal verschijnen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?