Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

iPad verbannen uit Israël

De regering van Israël weet het wel heel bont te maken. De regering heeft namelijk de iPad verbannen uit het land. Ze zouden bezorgd zijn over de kracht van de Wi-Fi.

Het niveau van de Wi-Fi in Noord-Amerika ligt namelijk aanzienlijk hoger dan die in Israël. Daarnaast geeft de regering aan dat de Wi-Fi signalen ander apparatuur kan verstoren. Inmiddels zouden er nu al tien iPad's zijn die niet verder zijn gekomen als de grens.

We don't care where people buy their equipment. ... But without regulation, you would have chaos.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?