Is er een Big Daddy ontsnapt uit Rapture?

In 2007 kwamen Take Two en 2k Games met het succesvolle BioShock voor de Xbox 360 en PC. Vorig jaar verscheen de PlayStation 3 versie.

2k Games heeft een paar maanden geleden al bekendgemaakt bezig te zijn met BioShock 2: Sea of Dreams. Daarna hebben we niet veel van deze game gehoord. Vandaag is er een nieuw geheim vrijgegeven. Op onderstaande bladzijde staat er dat kinderen ontvoerd worden door mannen met helmen. Zijn er Big Daddy's ontsnapt uit Rapture?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?