It's all in the games ook op de radio

Begin deze maand kon je al lezen wat wij vonden van het nieuwste boek in de wereld van de games, dat heel toepasselijk It's all in the games heet. In het boek worden beide kanten van het spelen van games beschreven, waardoor zowel positieve als negatieve effecten in één werk zijn verzamelt.

De schrijvers van het boek, Herm Kisjes en Erno Mijland, waren gisteren te horen op Radio 1 en vertelden daar over hun boek. Heb je die uitzending net gemist, maar zou je hem nog wel graag willen horen, ga dan snel hier naar toe en spoel dan ongeveer anderhalf uur door om deze twee heren te horen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?