Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Jacht op Tony Hawk-franchise geopend met Skate 2

Binnenkort komt Electronic Arts met de opvolger van het succesvolle Skate. Skate 2 moet het succes van de serie bevestigen. De game staat gepland voor 8 januari 2009 en verschijnt op de Xbox 360 en de PlayStation 3.

In Skate 2 keer je terug naar de roots van de serie, je begeeft je in New San Venelona. Helaas lijkt dit skate-paradijs maar van korte duur geweest te zijn, want de regering heeft een skate-verbod aangekondigd. Skaten zal niet langer meer legaal zijn, daarom zit als snel de politie achter je aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?