Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Japanse datum Wii Party

Na Wii Sports volgde er nog heel wat exclusieve Wii games. Om ze allemaal even op een rijtje te zetten: Wii Play, Wii Chess, Wii Fit, Wii Fit Plus, Wii Music en Wii Sports Resort. Maar dat is nog niet genoeg voor Nintendo. De nieuwe game zal Wii Party gaan heten, en de titel zegt het al een echte party game met meerdere minigames.

Vandaag liet Nintendo weten dat Wii Party op 8 juli in Japan zal verschijnen.
En er gaan meerdere geruchten dat Nintendo op de E3 de Europese en Amerikaanse datum zal gaan aankondigen..

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?