Check hier alle The Game Awards 2023 content

Ju-On: The Grudge naar de Nintendo Wii

Er komt een nieuwe horrorgame voor de Nintendo Wii, gebaseerd op de film Ju-On: The Grudge. De game is exclusief voor de Wii en zal in oktober verschijnen in de VS en Europa.

Ju-On: The Grudge is een Japanse horror film in dezelfde stijl als The Ring. Volgens de Amerikaanse uitgever XSEED wordt de game dan ook een spookhuissimulator. Gamers kunnen de Wii-mote bijvoorbeeld als zaklamp gebruiken om zo de gebouwen te doorzoeken naar ronddwalende geesten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?