Check hier alle The Game Awards 2023 content

Kevin Butler eet cake

De PlayStation Move komt steeds dichterbij. Sony is inmiddels druk bezig om de nieuwe motion control te promoten. Natuurlijk gebruiken ze daarvoor Kevin Butler.

We hebben Kevin Butler al in veel reclames gezien. Hij wordt zeer geliefd door gamers. Vandaag is er weer een reclame verschenen. Hierin ligt Butler uit dat de PlayStation Move voor de hele familie is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?