Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 target-graphics niet onmogelijk

Vele mensen hebben Killzone 2 bekritiseerd omdat de trailer uit 2005 niet in-game materiaal was. Veel experts beweren al vanaf 2005 dat deze graphics niet haalbaar zijn. Toen de trailer uit 2007 wel in-game bleek te zijn was er veel lof, maar de trailer uit 2007 haalde het niet bij de trailer van 2005. De experts beweerden nog altijd gelijk te hebben.

Guerrilla-medewerkers hebben nu op hun forum laten weten dat de trailer uit 2007 een oudere speelbare code was, en dat ze inmiddels al weer vele malen mooiere graphics uit de PlayStation 3 weten te toveren. Sommige aspecten van de game zijn nu zelfs mooier dan in de trailer van 2005. Of dit allemaal waar is kunnen we pas controleren wanneer de game uit is.

Ook wist een medewerker van Guerrilla op het forum te melden dat ze zeer nauw samenwerken met SCEE (Sony Computer Entertainment Europe), SCEA (Sony Computer Entertainment America) en zelf nog met SCEJ (Sony Computer Entertainment Japan) om zoveel mogelijk uit de PS3 te halen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?