Kingdom Heart: Birth by Sleep in september naar Europa

We hebben enorm goed nieuws voor alle Kingdom Hearts fans onder ons. Square Enix heeft namelijk bevestigd dat Kingdom Hearts: Birth by Sleep in september ook naar Europa zal komen. Square Enix had al wel bevestigd dat de game naar Europa zou komen, maar had nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt.

Inmiddels weten we dat de game op 10 september naar Europa zal komen. Kingdom Hearts: Birth by Sleep zal tegelijkertijd de eerste Kingdom Hearts game zijn voor op de PSP. De game zal zich overigens afspelen nog voor het eerste deel uit de serie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?