Kleed je Avatar in Disney stijl

Xbox Live Avatars kunnen zich weer uitleven met nieuwe kledingstukken. Disney komt namelijk met meer dan vijftig nieuwe kledignstukken en deze zullen dan ook allemaal in Disney stijl zijn.

Zo kun je jouw Avatar voor 240 punten echte Mickey Mouse of Goofy oren geven. Daarnaast kun je jouw Avatar bijvoobeeld ook een t-shirt geven met tijgertje erop voor 80 punten. Genoeg keus dus voor de Disney liefhebbers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?