Kojima haalt met Death Stranding geld op voor Australië

Geplaatst:
Aangepast: 12 februari 2020 14:23

Hideo Kojima en zijn team van Kojima Productions halen geld op voor Australië met behulp van nieuwe merchandise van de game Death Stranding.

Kojima Productions is begonnen met het verkopen van t-shirts van Death Stranding en een persoonlijke avatar om te gebruiken voor jouw PS4 account. Beide items zijn voorzien van dezelfde afbeelding: een silhouet van Australië, omringd door holografische technologie uit de game Death Stranding, waarin alle grote steden met elkaar verbonden worden, met de tekst 'Connect For Australia' erbij. Wie heeft er ooit gezegd dat je de wereld niet kunt redden met video games? Het t-shirt is verkrijgbaar voor 25 dollar en de avatar voor een donatie tussen de 1 en 50 dollar. Ze zijn ook beschikbaar als bundel. Kojima Productions geeft aan dat alle inkomsten hiervan naar de Australische vestiging van de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals zullen gaan. De RSPCA gaat het geld gebruiken om de bevolking van Australië te helpen hun dieren te beschermen. Dit door het aanbieden van uitrusting, andere benodigdheden en onderdak en opvang voor de gewonde en gevluchte dieren.

De Death Stranding-avatar is tot en met 29 februari beschikbaar. Wil je weten wat wij van de game vonden? Check dan onze review van Death Stranding!

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord