Kojima hint naar Zone of the Enders 3

Kojima Productions, waar Hideo Kojima aan het roer staat, is nu bezig met Metal Gear Solid: Peace Walker en Metal Gear: Rising. Wat mensen niet weten is, dat Hideo Kojima ook de geestelijk vader is van de Zone of the Enders-franchise. Vandaag hintte Kojima naar een deel 3 van Zone of the Enders.

Title, game design, story, characters, setting research, the mecha that appear, casting, graphic direction, sound, beginning and ending, the major story sequences. It comes together naturally in my head.

In deze quote vertelt Kojima over mecha's. Wat kan hinten naar een nieuwe Zone of the Enders.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?