Kojima kondigt nieuwe game aan op E3

Hideo Kojima, de man achter de Metal Gear serie, is een meester als het gaat om het creëren van een hype. Zo werd de gamesite 1Up onlangs getipt dat er binnenkort een nieuwe website rond een nieuwe game gelanceerd zal worden.

In het toonaangevende gameblad Famitsu is nu ook een twee pagina's grote advertentie verschenen die hint naar een nieuwe aankondiging op de aankomende E3. De laatste keer dat er een hype werd gecreëerd door Kojima en zijn team, werd Metal Gear Solid Touch aangekondigd. We wachten dus met enige terughoudendheid af.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?