Kojima neemt ons in de maling

Aan het einde van de keynote van Hideo Kojima op de Game Developers Conference zagen we een screenshot over de nieuwe Metal Gear Solid. Op die screenshot zagen we Raiden. Mensen gingen speculeren wat dit zou betekenen en Konami hield zichzelf stil.

Gisteren, 1 april, was de dag van de grappen en grollen en ook de dag waar we meer informatie kregen van Konami over de volgende Metal Gear Solid. Het bleek allemaal een 1 april-grap te zijn.

De aankondiging van Kojima op de E3 gaat wel gewoon door.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?