Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Kojima onder de indruk van Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 maakt op iedere gamer veel indruk. Ook Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima is onder de indruk van Infinity Ward's meesterwerk.

In OPM vertelde Kojima dat hij door Modern Warfare 2 weer voor de PlayStation 3 wilt ontwikkelen. Hij is nu bezig met Metal Gear Rising en Metal Gear Solid: Peace Walker. Wat hij voor de PlayStation 3 wilt gaan ontwikkelen, is nog onbekend. Wat denken jullie? Metal Gear Solid 5, Zone of the Enders 3, of iets compleet nieuw?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?