Kojima werkt aan Castlevania: Lords of Shadows

Welke gamer kent Hideo Kojima nou niet? Voor sommigen een ware god, met als laatste geschenk aan de wereld Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots. Kojima is altijd al een bezige bij geweest, en de laatste berichten bevestigen dat weer eens.

Er blijkt nu namelijk dat Kojima naast Metal Gear Rising, ook nog aan Castlevania: Lords of Shadows werkt. Deze moet volgend jaar verschijnen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?