Komt Activision met een nieuwe karaoke game?

Met SingStar was Sony een hele poos de enige met een succesvolle karaoke game. Het afgelopen jaar kregen ze al concurrentie van Microsoft met Lips en nu lijkt Activision ook plannen te hebben voor een eigen karaoke game.

Er gaan namelijk geruchten rond over een nieuwe karaoke game, doordat Activision de naam 'Sing Hero' heeft vastgelegd. Of Activision daadwerkelijk de game Sing Hero uitbrengen is nog afwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?